Vem är Mr Big?

Sex and The City, wow.

Vem är "Mr Big" egentligen? Svaret finns nog någonstans innerst inne.. Undrar vem den personen är för alla runt omkring. Hade varit kul att veta faktiskt.

Har solat för första gången "på riktigt" idag. Bikini, solkräm, rubbet. Synd bara att det alltid känns som att man duschar bort den lilla färg man fått.

Ren och fräsch är jag nu, ska bara put some make up on.

Snart börjar kvällen.

En månad försenat..

Dagens dåliga nyhet: tandregleringsbesöket (långt ord!) har blivit ändrat till det sämre.

Istället för 12/6 blev det 2/7. Visst är det jag som inte kan komma 12e (då jag är utomlands), men att det inte går på något sätt alls innan 2e juli är fullkomligt galet. Tandställningen går mig verkligen på nerverna, speciellt nu när det är så nära slutet.

Så här ser resten av min vecka ut:

Onsdag: Träffa artistgänget 9.15 för att senare underhålla 1800 st högstadie-elever i Melodifestival-pausen. Därefter öva med Isak och Tobbe inför fredagens konsert. Vid 12.00 börjar jag jobba och slutar 18.00. Kvällens aktivitet är ännu oklar.

Torsdag: Röd dag. Trots denna röda dag är jag inte "ledig". Drar upp till Örebro med Pär för att ha ett vrat na vrat-gig. Ska bli riktigt kul, men det går ju inte att komma ifrån ansträngningen och energin som går åt. Vet inte när giget börjar, men förhoppningsvis åker vi hemåt (med min syster Maria som ska spana in giget) innan klockan hunnit bli 00.00 (!)

Fredag: Efter lite sömn börjar jag jobba 12.00.. Hopefully får jag dra iväg lite tidigare än stängningsdags för att hinna med soundcheck på café mic, där kvällens artist-konsert äger rum. 19.00 börjar insläppet, vilket betyder att konserten kanske börjar vid 19.30. Efter en timmes uppträdande (kanske längre?) är förmodligen allt klart. Jag tvivlar på att jag kan ta mig till kalaset i Göteborg, som för övrigt hade varit väldigt trevligt att hinna med. Trist.

Lördag: Jag kanske är ledig denna dag, kanske inte. Beroende på om min kära vän och kollega kan jobba. Idag är min day off, hoppas jag. Spelning inne i stan på kvällen, vet verkligen inte om jag ska dra dit, borde kanske (vore faktiskt väldigt trevligt) eftersom vänner spelar i bandet.

Söndag: Idag ska artistgänget ut på en sista utflykt. Destination: Stockholm. Där kommer vi vara fram till tisdag.

Jag vill verkligen inte vara den som klagar, men det är ju rätt fullspeckat tyvärr. Visserligen är det roliga saker framför mig, men när de hopar sig blir det way too much.

Klockan är redan halv tio. Helvete, måste öva. Snart är förhoppnigsvis eländet över och jag kan börja leva.

"Bosniska bron"...

Nåt så fruktansvärt roligt!! Rolig kille den där killen.. Jag lyssnade faktiskt på vad som egentligen sjungs, och det är "osecam ruke tvoje..." eller något i den stilen.. Hur kan man tycka att det låter som "bosniska bron"? Skoj ändå.

Fest i fredags.. Mycket lyckat. Blir nog inget sådant här hemma på väldigt länge.

Var är alla mina spännen? Vet Maria det kanske? Både den stora och den lilla klämman är puts väck.

Fullbokad vecka.. igen! Aldrig rast, aldrig ro.


(Varför hade jag så många besökare igår? Vill minnas att jag inte skrev något.. ytterst märkligt.)



Tänk tänk tänk.. Tänk om livet runt omkring mig hade varit en serie? Hade jag haft huvudrollen eller birollen? Som den gamle farbrorn säger till Kate Winslets karaktär i "The Holiday".. det där om att hon ska börja bete sig som att hon vore huvudrollen istället för birollen (eller något sådant?). Hur beter man sig egentligen? Jag menar, då har ju alla huvudrollen.. Det funkar ju inte så, men det vore ju konstigt att tänka sämre om sig själv. Då är det nog så, alla har huvudrollen. (Innerst inne vet jag nog att det säkert vore omöjligt att alla skulle haft huvudollen om livet runt mig hade varit filmatiserat.. men men. Den utvecklingen kändes som en för stor utmaning för mig just nu.)

Jag kom på flera flera olika saker jag var sugen på.. skulle kunna ha varit sugen på. Saker som jag skulle kunna göra, och borde göra. Förut funderade jag på att ta en promenad, men jag åt lite musli istället (crunchy). Fortfarande hade jag den där promenaden i huvudet. Jag skulle kunna gå ut, för att sen ringa kopojken, slå två flugor i en smäll liksom. Blanda nytta med nöje som man säger. Jag spann vidare och kom att tänka på Lorentzon som jag borde skriva ett sms till, men OJ vad många sms jag har skickat de senaste dagarna. Jag börjar verkligen avsky min mobil och tanken på att skriva sms. Inte för att jag inte gillar att få sms, tvärtom, men när det kommer till att svara och knappa med fingrarna.. Blir trött av att tänka på det.

Jag blir så trött av ingenting nu för tiden. Blir trött av att smsa (tanken av det), blir trött av blotta tanken på en promenad, blir trött (även stressad) när jag tänker på att jag vill kolla in om sista avsnittet av Felicity finns på youtube.. För det vore faktiskt lite slöseri med tid att sitta vid datorn när jag måste duscha, och allt annat som tar tid. Tid tid tid. Verkligen inget för mig.

Hur kunde allt bli så här? Varför slutar alltid mina inlägg på samma vis? Varför halkar jag alltid in på samma tema.. Mitt liv, hur tråkigt det är att vara upptagen med saker ständigt.

Jag måste börja tänka på annat. Visst gör jag det, men det orkar jag inte skriva. Just nu tänker jag på onsdag. Vad händer egentligen på kvällen? Aldrig mera Sweet är den första tanken.. Nej, jag tänker faktiskt inte på Sweet. "Vänersborg suger" som kopojken sa. Han får heta kopojken, det passar honom, lite töntigt men samtidigt sött. Jag kanske borde vidga mina vyer och ta mig till grannstaden. Kopojkens stad.

Nej, nu blev det nästan lite för mycket. Snart ska jag ringa ett samtal, töntigt men sött. Först ska jag smygtitta lite på youtube.

Sen kväll med J.

Självklart blev det sent ändå... Så kan det bli ibland. Skön tv-tittarkväll I may say..

Sagan om "tornet" kommer nog äga rum inom kort.. eller rättare sagt, inom "snart förhoppningsvis"? För övrigt så har jag en hälsning från den roliga killen i lördags till Erba. "Heter du verkligen Ebba?".. A du fattar vem det är ifrån, trist dock att det inte blev någon fika.. men snart!

Nu blev jag trött. Godnatt.

Tre gånger i minuten -i trettio minuter.

Ganska mycket.. Alltså måste Ebba ha ringt mig nittio gånger då jag var upptagen i telefon.. (med killen som sköter kossorna på landsbygden, oh yes)..

Härlig dag, verkligen. En hyfsad lång promenad in till stan och som avslutning: pizza. Två förbannat goda pizzor. Jag måste skriva upp det för att inte glömma.

1. Tonfisk, jordnötter, ananas, sallad och kebabsås.
2. Champinjoner, kapris, fetaost och tacosås.

Vilket resultat!

Vilket galet rykte det blev sen igår också. Otroligt vad folk kan dra för historier. Kvällen var väl rätt okej: ett ömsesidigt undvikande (?), och en besvikelse (eller lättnad.. jag vet inte.)

Undvikandet gillar jag inte alls, men what to do.. Inget.

Besvikelsen kom som en chock. Personen har sjunkit en hel del i mina ögon, vilket samtidigt kan kännas skönt.. som en lättnad faktiskt.

Undrar vad ko-pojken gör.. Cowboy? Ibland kan jag inte stoppa mig när humorn sätter igång.


Lagerarbete

Idag var det nästan enbart lagerarbete.. Jag är så fruktansvärt trött. Från nio till halv fem, minus en timmes lunch, men annars -konstant arbete. Man blir så uppe i varv så att man nästan skakar, av trötthet?

Jag orkar egentligen inte skriva så mycket mer just nu.. Detta var mest bara en liten up-date.

Jag fick ett jättefint linne med tillhörande trosor av Tove och Anna idag.. Thank you, and spank you.

Som ett myggbett.. som en bro..

Du vet hur ett myggbett funkar. Innan du vet att det finns där, nånstans på din kropp, känner du inget alls. När du väl upptäcker den röda fläcken känner du på en gång hur det spritter i fingertopparna, hur det ögonblickligen börjar klia nåt så fruktansvärt mycket.

Det är skönt.. så jävla skönt att få klia hårt (utan långa naglar då man river upp massa hud, då följden är smärta), att få klia och sen ta en kort paus för att sedan återvända till kliandet. Det är det BÄSTA som finns i den stunden, att inte tänka på nåt annat förutom dina naglar (korta naglar) som kliar runt myggbettet (helt meningslöst att klia rätt på, eftersom alla nån gång upptäckt att det gör ont när det klias precis på bettet)..

Efter en stund känner du dig faktiskt rätt "färdigkliad". Känns helt okej att sluta eftersom det faktiskt slutat klia. Du har kommit ur din besatthet och du kan forsätta leva ditt liv som vanligt, utan att tänka på myggbettet (som fortfarande finns där trots att du inte behöver klia).

Sen plötsligt, efter några dagar, då du tror att myggbettet har gått över.. DÅ slår det tillbaka igen. Yes, du är tillbaka på samma plats med dina naglar och kliar, som besatt.

Behöver jag förklara vad som är "som ett myggbett"? Det sms:et häromdan var som ett myggbett, som börjat klia igen.

Cosmopolitan är en rätt trevlig tidning faktiskt. Självklart läser jag alltid alla artiklar som handlar om "does and don'ts" gällande... allt faktiskt. Skitkul, och kanske bra även. Jag fick reda på att jag är en bro.. En bro från exet till den nästa kärleken. Förbannat!

Ska förklara lite närmare.. En tjej som är en bro är en tjej en kille träffar direkt efter att han blivit dumpad/(gjort slut?) med sin tjej. En "tjej-bro" är ett slags ego-förhöjande moment. Killen kan få ut sin sorg, och sedan dumpa "tjej-bron" för att känna större självförtroende, för att därefter gå vidare till den tredje tjejen som han faktiskt kan bli kär i.

Är jag en bro? Gäller detta bara om killen i fråga blivit dumpad? Om svaret är ja känner jag mig lugn, då är jag inte en bro.. Om svaret är nej, och detta gäller även för killar som gjort slut med sitt ex, då är jag en bro.

Tredje gången.. gillt?

Det är ju ett talesätt, hur bra det nu passar inlägget vet jag inte..

Tredje gången vi inte ska åka till Serbien (iallafall jag, och Maria, om Magda åker vet jag inte). 1994, 1998 och nu år 2007. Det kanske inte är lätt att förstå för alla som inte är mina skor, men jag vet ärligt talat inte hur jag kommer att klara av det. Att inte åka. För länge sedan sa alltid jag och Maria att hur tråkigt vi än hade i Serbien, var det ändå alltid roligare än vad vi skulle haft i Sverige. Kanske lite dumt att bara säga så, men det var så vi kände. Nu vet jag ju att det inte är så, men en sommar utan Serbien (som innefattar släkt, kompisar etc) kommer bli tufft.

Tredje gången jag får bevisat vad det är jag söker hos killar. Tydligen ska han vara ett as men samtidigt ha en "mjuk / ljus" röst som tilltalar mig.. Det är så det ska vara för att jag ska bli svag. Det kanske är här jag skulle vilja säga, eller tänka "Tredje gången gillt".. Men jag ska låta bli (försent!). Mina tankar förhastar sig alltid och vips är jag där och rotar där jag inte borde.

Till hösten lämnar jag allt bakom mig.