Blogg-off

Vet inte längre om jag orkar vara så engagerad när det gäller det här.. Återgå till att skriva för hand? Eller inget alls?

Har inget intressant/ointressant att skriva. Märkligt nog får jag dåligt samvete.

Scones

Idag har det varit för lite action.

Gjorde mitt ärende vid postlådan, gick vidare till botaniska trädgården för en liten promenad och lite sitte-på-bänken-och-läsa-tidningen-aktivitet.

Rastlös som jag var när jag kom tillbaka till lägenheten fick jag den superb idé om att göra scones. Mycket sagt och gjort. Ugnen satte jag på lite i förväg, tog ur stekpannorna från ugnen (där Mira brukar förvara sina stekpannor och annat, CRAZY WOMAN).. Detta gjorde jag för att en olycka inte skulle ske.

Efter en stund började jag se lite halvsuddigt, eller lite luddigt.. Inte konstigt med tanke på att det kom ut en del rök från ugnen, som för övrigt var TOM! Kvickt som tusan stängde jag av den och lät mina runda fina scones vara på plåten... Otroligt tråkigt. Det var rök i hela köket, luktade rök överallt i lägenheten, var lite rädd för att Miras undulat Gandhi skulle kollapsa (han satt väldigt väldigt stilla utan att göra ifrån sig det minsta pipet). Öppnade fönstrena överallt, men inte för mycket så lille Gandhi inte skulle flyga ut.. Aaaah!! Vilken dag, inte ens det mest simpla projekt kan man genomföra.

Scones blev det dock, efter tag.. Ugnen vet jag fortfarande inte vad det var fel på.

Jag börjar få ont i ryggen, ett tecken på att jag borde börja packa min väska innan det blir för sent och orken tar slut.

129495-7

Ett kort på mig och Maria. "Vem är Marias snygga franska kompis?" Eh, allvarligt talat.. man ser väl att det är JAG på det kortet? Trevligt att ens pojkvän inte ens känner igen en.

Slut för idag!

Imagine that!

Fjärde april (alltså för snart ett år sedan) hade jag tydligen en väldigt trevlig date. Efter en lång tid (men väldigt få dejter) blev det kopojken och jag ändå... Jag antar att den "skon" passade utmärkt!

Nu när saker börjar klarna blir allt mycket ljusar och lättare..


Dags att plugga lite. Kanske en dusch först? Känner inte att stinky, smelly Betti känns så bra.

Changes

Ännu en sen kväll utan några framsteg med pluggandet.. "Mañana" som det kallas.

Efter en hel del tankar, mycket övervägande fram och tillbaka, för- och nackdelar... har jag kommit fram till att det säkert blir en förändring snarare än väntat. Vänta ett slag först kanske.. Allt känns rätt bra dock.


Jepp. Till nästa gång då.. Godnatt