Ekonomikärriär på Junkyard

I måndags började arbetet, och har gått bra hittills. Otroligt skönt att sluta tidigare än när man stod på Goldmine, även om det bara är en timme tidigare.

Måste ge en update om helgens utgång i Göteborg. Tre tjejer på Tranquilo kan man sammanfatta det som! Betti, Maria och Marie...

Kvällen började med (det de flesta tjejerna tycker är nästan höjdpunkten på kvällen) -smink, hår, kläder! Det blev även lite öl vid sidan av "fixandet". Efteråt började själva förfestandet, kändes en aning märkligt att dansa loss på bara tre personer, funkade riktigt bra, och något annat som också blev riktigt bra var Maries Irish Coffee.

Efter mycket musik (nostalgimusik, ny musik, balkanmusik) drog vi vidare in mot staden. Första stoppet blev på Tranquilo, självklart var åldersgränsen 25, men turligt nog "kände" vakten oss! Marie var ju faktiskt granne med honom, jag var tydligen på Tranquilo dagen efter och Maria kommer jag inte ihåg hur hon kände vakten.. Marie hajade inte riktigt granne-prylen, men hon kom in ändå!

Det första vi möttes av var ett högt tryck av samba-rytmer och dansande människor överallt.. grymt härligt! Har nog aldrig dansat så mycket och så oavbrutet som då, och uppmärksamheten som följde av dansen.. antingen dansade vi riktigt dåligt, eller så ägde vi. Det senare alternativet definitivt.

För att vidga våra vyer drog vi vidare, och hamnade på Grill Del Mundo. Mysigt och rikligt med folk där med. Blev lite besviken vad gällde musiken, kände igen många låtar från mitt förra besök.. MEN musiken funkade ändå. Samma sak hände där som på Tranquilo, vi dansade runt och fick med oss flera andra som hakade på trenden. Sista låten kändes oändlig, den gick om och om igen, allt till vår ära, vi som sjöng och dansade utan att sluta! Till slut dog musiken ut, vi fortsatte vidare.. Till vår förfäran var det utdött på Tranquilo med, så det fick bli en taxi hem.

Det var en sjuk kväll som blev så bra den kunde bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback